RU
banner

Servicii manichiură și pedichiură

Detalii
inregistrare online manichiura chisinau
Inregistrare online
Sistem comod de inregistrare online la toate serviciile.Alegeti timpul si data convenabila pentru vizita
lacuri de calitate
Materiale de calitate
Noi folosim doar materiale de înaltă calitate și tehnologii pentru aplicarea lor
instrument de manichiura steril
Sterilitate
100% Sterilitate.Instrumentele sunt sterilizare în mai multe etape. Puteți fi siguri de siguranta a procedurii
manichiura perfecta
Rezultat
Noi acordam atenție la fiecare client, așa că veți obține nu numai o manichiura perfecta, dar si unghii ingrijite
Despre noi

Manichiura și pedichiura este obligatorie pentru fiecare femeie. Serviciile de calitate superioară vă permite să facă unghiile nu numai frumoase, dar și sănătoase. Salonul Beautiful Nail-Art va propune de a beneficia cu adevărat de servicii de înaltă calitate.Noi folosim doar materiale de înaltă calitate și tehnologii pentru aplicarea lor. Acum de a beneficia de manichiură și pedichiură în Chișinău poate fiecare reprezentantă a sexului frumos. Avantajele salonului nostru sunt următoarele:

  • Professionalizm. Meșterii au calificările corespunzătoare, care vă permite să efectuați diverse proceduri la cel mai înalt nivel profesional.
  • Garanția calitații. Specialiștii au experiență în domeniul manichiură și pedichiură, astfel acestea corespund celor mai recente tendințe și standarde de calitate.
  • Utilizarea numai echipamentelor moderne și materialelor de înaltă calitate. Gelurile ieftine pot conține substanțe care afectează în mod negativ starea unghiei. Noi folosim numai produse verificate în timp și calitative.
  • 100% Sterilitate.Instrumentele sunt sterilizare în mai multe etape. Puteți fi siguri de siguranta procedurii. Noi acordăm atenție fiecărui client, așa că veți obține nu numai o manichiură perfectă, dar si unghii ingrijite.
  • Prețuri accesibile.Am instalat cele mai democratice costuri, astfel încât fiecare fată ar putea face o manichiură sau pedichiură la Chișinău.
  • Comoditatea programării.Pesoanele pot alege timpul și data convenabilă pentru procedură.
Datorită avantajelor de mai sus, avem o bază de clienți fideli. În plus, ei ne recomandă prietenilor lor, rudelor și cunoștințelor. Va asteptam cu drag pentru a beneficia de urmatoarele servicii: Acoperirea unghiilor naturale cu gel-lac, corectie, manichiură clasică,pedichiură. Dacă doriți mai multe informații cu privire la servicii, puteți contacta numărul de telefon afișat pe site.

Contacte
Moldova, Chișinău bd.Moscova 21
067-417-868
Orele de lucru:
Luni - Vineri: 9-20

Simbata: 9-20

Duminica: Zi liberă

Cupoane cadou!
gift card
1
PROGRAMARE ON-LINE