L-S: 9.00 - 20.00 | (+373) 67-417-868

Pictură pe unghii – Nail ART

pictură fermecătoare pe unghii

O manichiură originală, de lungă durată cu utilizarea vopselelor gel pe unghii este una dintre tendințele modei moderne.
Tehnologia permite de a crea o varietate de imagini în funcție de dorința clientului. Vopseaua gel are o consistență semi-vâscoasă, ceea ce permite de a crea desene cu accent pe cele mai mici detalii.
Vopseaua gel este uscată într-o lampă UV sau LED la fel ca lacul de gel. Vopseaua gel este de înaltă calitate și are o paletă bogată de culori.
Vopseaua gel are mai multe avantaje:

- Desenele cu lac gel ajută la atragerea atenției asupra mâinilor și adaugă note neobișnuite imaginii.
- Coloranții speciali sunt inofensivi pentru unghii. Ele permit trecerea moleculelor de aer, astfel încât placa de unghii respiră, poate crește și nu se exfoliază.
- Culorile bogate și o paletă largă de culori fac posibilă realizarea diferitelor idei.
- Nuanțele păstreză prospețimea pentru o lungă perioadă de timp.
- Atunci când alegeți vopselele cu o consistență groasă, se poate obține un efect de turnare. Această tehnică devine din ce în ce mai populară.
- Datorită pregătirii excelente și experienței vaste a specialiștilor, crearea de desene exclusive pe unghii durează puțin.
Înscrieți-vă la o manichiură cu pictură pe unghii în salonului nostru Beautiful Nail Art sau contactați telefonic și alegeți ora convenabilă pentru dvs.

Design cu sclipici pe unghii

Lasă miinile să strălucească ca diamantele! Designul unghiilor cu sclipici în 2020 este încă actual. Unghiile strălucitoare atrag întotdeauna atenția asupra proprietarului său. Dacă doriți să ieșiți în evidență, atunci scânteile sunt exact ceea ce aveți nevoie. Acest design arată deosebit de armonios cu o ținută de seară. Cu toate acestea, într-un aspect casual, un pic de scânteie poate fi de ajutor. Puteți aplica particule sclipitoare pe fiecare unghie sau vă puteți limita la două, trei. În acest sezon, este la modă să acopere întreaga placă de unghii sau doar o parte din ea, să efectueze modele geometrice de paiete, să combine paiete de diferite dimensiuni pentru a crea un efect tridimensional.
Printre soluțiile interesante se numără «confetti aurii» - paiete de aur pe fond de cărbune;«Manichiură de cristal» din folie de liliac ușor tocat; «Fulgi Yuki» - o aplicație din cele mai fine bucăți de folie.
Înscrieți-vă la un design de unghii in Chișinău cu paiete la telefon sau pe site-ul web al salonului.

design cu străluci
manichiura cu sclipici

Stickere pe unghii

Stickere pentru unghii sunt figuri tridimensionale realizate din plastic care fac designul unghiilor unic. O varietate de forme și nuanțe de stickere vă permite să creați soluții neobișnuite. Rotunde, pătrate, dreptunghiulare, triunghiulare, ele atrag atenția, atrăgând punctele de vedere ale altora. De regulă, stickerele sunt utilizate selectiv: pe una sau două unghii ale mâinii. Acest lucru face posibilă concentrarea atenției, iar accentele, după cum știți, sunt un detaliu important al unei imagini elegante. Stickere fixează una câte una sau scot figuri din ele, de exemplu, benzi de-a lungul unghiei cercuri, pătrate, triunghiuri. Stickerele sunt mate și lucioase. Acestea din urmă sunt potrivite în special pentru a crea un aspect de seară.
Un manichiurist cu experiență știe să combine aceste elemente de design cu alte tehnici, cum ar fi paiete și sclipici.
Pentru a deveni proprietarul unei manichiuri de lux cu stickere, înscrie-te telefonic la salonul nostru din Chișinău.

manichiura cu sticker
design cu sticker

Manichiura cu glitter

manichiura cu glitter

Strălucirea, revărsarea conferă imaginii feminine un farmec aparte. Designul unghiilor cu sclipici arată luxos și atrage întotdeauna atenția celorlalți. Dacă completați acest decor cu o ținută de seară sau cocktail, veți fi irezistibila. La realizarea proiectării, meșterul folosește sclipici - o pulbere din cele mai mici fragmente de folie care arată ca grăunțele de nisip. Datorită ușurinței lor, se atașează rapid de bază și se mențin ferm. Abilitatea de a reflecta lumina face ca strălucirea lor să arate ca diamante. Impresia este ca și cum degetele ți-ar fi presarate cu pietre prețioase. Manichiura cu sclipici poate fi realizată în diferite tehnici. Cea mai ușoară opțiune pentru uz casnic este lacul cu gel cu sclipici.

O soluție mai complexă care necesită antrenament este pulberea uscată. Vă permite să creați o varietate de modele pe unghii, oferind individualitate proprietarului. Pentru a vă înregistra la realizarea unghiilor cu sclipici, contactați telefonic sau prin site-ul web al salonului nostru.

Pulbere pe unghii

O inovație recentă în designul unghiilor, pulberea de unghii, a reușit deja să obțină recunoaștere din partea meșterilor de manichiură și a clienților lor. Cea mai fină pulbere, asemănătoare cu cea mai fină pudra, este pur și simplu frecată pe placa unghiilor, creând un strat dens și uniform. Ceea ce e important este mai ușor de îndepărtat decât lacul gel sau shellac. Acest lucru se poate face chiar și acasă de unul singur. Producătorii oferă o mare varietate de pulbere. Puteți alege un finisaj mat sau lucios, o strălucire a perlelor sau o suprafață a oglinzii, un efect translucid asemănător cu unghiile naturale. Pulberea poate fi combinata cu alte produse de design pentru unghii.
Este adesea combinat cu paiete și stickere, sclipici și modele de vopsea gel.
Meșterii experimentați ai salonului Beautiful Nail Art te vor ajuta să alegi pulberea potrivita pentru aspectul tău și să ofere unghiilor un aspect elegant într-un timp scurt.

manichiura cu pulbere
design cu pulbere

Manichiura fermecătoare cu strasuri

design cu strase pe unghii

Manichiura cu stras este strălucitoare, elegantă, luxoasă. Este bine atât pentru o petrecere, cât și pentru viața de zi cu zi, dacă este efectuat în tonuri restrânse. Pietrele de stras sunt transparente si colorate. Dimensiunea pietricelelor începe de la 0,8 la 8,8 mm. Combinația de culori depinde de stilul de îmbrăcăminte, de scopul creării, de lungimea și forma unghiilor. Există un număr foarte mare de opțiuni: linii de-a lungul contururilor lunei, umplerea completă a plăcii de unghii, forme geometrice, valuri. Avantajele incrustării unghiilor:

- Crearea unei imagini vii.
- Accent pe linii elegante de unghii feminine. Chiar și cel mai aparent design francez va scânteia cu culori noi după adăugarea mai multor strasuri pe unghii.
- Selecție largă de paiete. Poliedrele standard, emisferele, cristalele Pixie, strasurile conice vă permit să creați cele mai extravagante modele.
- Ascunderea defectelor în plăcile unghiilor.

Principalul lucru este să cunoașteți măsura. Prea multe cristale fac manichiura mai grea, făcând-o sfidătoare și nu estetică.
Meșterii noștri vor oferi o mulțime de opțiuni pentru decorarea unghiilor și vă vor completa imaginea cu o manichiură impecabilă, eficientă. Unghiile vor străluci ca niște cristale reale.Experimentați cu noi!