L-S: 9.00 - 20.00 | (+373) 67-417-868

Manichiura french - un clasic modern

Manichiura french

Femeile franceze - reprezintă întruchiparea de eleganță și stil. Fetele din întreaga lume visează sa fie un pic mai aproape de imaginea ideală a parizienelor. Unul dintre principalele elemente ale frumuseții franceze este o manichiură frumoasă și elegantă. Acest tip de manichiură arata absolut liniștit, dar este extrem de eficient.

Punerea în aplicare a manichiurei franceze este o adevărată provocare. A face un french frumos în condiții casnice, nu ar putea fiecare fată. Prin urmare, vă recomandăm să contactați un meșter profesionist. Manichiura franțuzească are multe subtilități și nuanțe de elaborare.La acestea se atribuie următoarele aspecte:

- O fîșie subțire de ojă albă. Aceasta este dificultatea principală a acestui tip de manichiură. Vîrful alb, în conformitate cu normele, nu trebuie să depășească 5 mm. Precizia acestui pas permite obținerea efectului dorit, adică o manichiura feminină și elegantăfa
- Nuanța camuflajului. Mulți maeștri fac greșeli în alegerea culorii de bază. Aceasta trebuie să fie într-o armonie cu tonul pielii.Pentru camuflaj pot fi propuse nuanțe de bej, roz deschis sau culori naturale.
- Calitatea manichiurei.Prelucrarea corectă și în mod corespunzător a unghei, chiar și fără acoperire, arată frumos. Masterul trebuie să fie capabil să facă o manichiura de înaltă calitate, atunci orice fel de design va arata stilat și elegant.

Cu adevarat o manichiură french ,o puteți face la noi. Fiecare specialist are o vastă experiență și calificare corespunzătoare, ceea ce permite obținerea unor rezultate excelente.

Manichiura clasica - o modalitate foarte bună de a face mâinile îngrijite

Cel mai raspîndit tip de manichiură este cea clasică. Esența metodei constă în îndepărtarea cuticulei cu ajutorul cleștelor speciale și a foarfecelor de unghii. Acest mod de curățire a unghiilor este cel mai rapid și mai eficient.Astfel obținem mâinile și unghiile bine îngrijite. Caracteristicile manichiurii clasice sunt:

Manichiura clasica
Manichiura clasica


- Ideal pentru cazurile extrem de delăsate. Doar printr-o singură procedură se pot obține mîini frumoase și bine îngrijite.
- Este nevoie de un număr minim de instrumente
- Costul minim

Datorită avantajelor sus enumerate, tipul de manichiură clasică, este foarte popular în întreaga lume. După efectuarea acestei proceduri aproape orice tip de acoperire arată îngrijit și frumos.

Principalul dezavantaj al acestuia este faptul că este extrem de dificil să-l faci de unul singur. Este nevoie de abilități speciale, care elimina complet posibilitatea de a răni unghiile cu instrumente. In plus, cuticula tăiată inegal poate provoca inflamații. Prin urmare, se recomandă de a încredința această procedurăsă profesioniștilor cu experiență. Va propun sa faceți o manichiură clasică de calitate cu condiții foarte avantajoase. Dacă doriți o programare la manichiură sau pentru a obține mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon care este indicat pe site-ul nostru.

Manichiura europeană - cea mai sigură metodă

Manichiura europeană

Mâinile frumoase și îngrijite sunt semnele distinctive ale oricărei fete, femeie. Din păcate, nu fiecare știe cum să-și facă o manichiură. In plus este necesar utilizarea materialelor și abilităților speciale.
Manichiura europeană, vă permite să obțineți cel mai bun rezultat, este absolut simplu și exclude deteriorarea cuticulei și a unghiei. Proprietațile pozitive a manichiurei europene sunt:
- Siguranță absolută. Probabilitatea unei vătămari sau infecții este minimă. Mai ales această problemă este relevantă în cazul unei cuticule subțiri
- Îndepărtarea cuticulei se realizează prin intermediul unor soluții speciale

- Procedura nu provoacă disconfort. Manichiura europeană este perfectă pentru fetele care au un prag de durere scăzut
- Aceasta se poate face la domiciliu

Datorită avantajelor de mai sus, acest tip de manichiura este foarte popular printre locuitoarele din Europa. Ele de timp îndelungat au apreciat siguranța unei astfel de manichiuri. Există mai multe tipuri de manichiură europeană:

- Caldă, umedă. O modalitate foarte bună de a trata unghiile fragile si casante

- Uscată. Express-metodă fără utilizarea înmuierilor. Aceasta se realizează prin aplicarea unui gel special

- Brazilian. Este necesar să se folosească mănuși speciale cu o cremă hrănitoare

- Combinată.Folosită în cazul cuticulei rigide


Manichiura europeană în Chișinău o puteți face la noi la un preț foarte rezonabil. Detalii pot fi găsite prin apelarea numărului de telefon afișat pe site.

Manichiura miresei - un design elegant, la un eveniment special

Nunta - este un eveniment important în viața oricărei femei. Mireasa ar trebui sa arate deosebit de frumos și bine îngrijit. Manichiura este o parte integranlă a imaginii la orice eveniment. Manichiura miresei se face extrem de dificil în condiții casnice. Vă recomandăm să încredințați punerea în aplicare a acestei proceduri doar profesioniștilor. Principalele caracteristici a acestei manichiuri sunt:

Manichiura miresei
Manichiura la nuntă

- Multe femei decid sa faca la nunta manichiură franțuzească. Mâinile cu acest design arată gingaș și îngrijituit. În plus vă puteți decora unghiile cu pietre sau paiete
- Desenele în volum sunt cele mai populare alegeri ale mireselor. Cu ajutorul acrilului meșterul poate realiza diferite ornamente și flori
- Gradientul de asemenea poate completa perfect imaginea miresei. Acesta poate fi vertical sau orizontal intercalat cu detalii interesante
- Designul ce emite dantela este cel mai des întrebat de mirese.Acesta poate fi realizat pe lungimi diferite de unghii

Meșterii cu experiență vă îndeamnă să faceți un design de unghii cu 1 sau 2 zile înainte de eveniment. De asemenea este mai bine de a alege cîteva opțiuni de design cu care mireasa poate veni la meșter. Va propun sa faceți o manichiură de nunta in conformitate cu cele mai recente tendințe. Obține detalii despre serviciile pe care le puteți realiza la numărul care este indicat pe site-ul nostru.