L-S: 9.00 - 20.00 | (+373) 67-417-868

Acoperirea ideala cu oja-gel (Shellac)

acoperirea unghii shellac

Manichiura îngrijită care păstrează aspectul original de la două sau mai multe săptămâni - până de curând părea imposibil. Astăzi fiecare fată poate beneficia de acest serviciu. Acoperirea cu oja-gel (Shellac) are o serie de avantaje:

- O imensă paletă de culori
- Atunci când se aplică aproape că lipsește mirosul
- Acoperirea cu acest tip de oja se deosebește prin calitatea înaltă: nu există pete, suprafața e netedă și lucioasă
- Culoarea intensă este menținută pe toată durata purtării
- Acest tip de oja face ca placa unghiei să devină mai fermă și elastică
- Potrivit pentru unghiile fragile și casante
- Posibilitatea de realizare a extensiei unghiei cu acest produs
- Shellac nu conțin substanțe toxice care pot provoca reacții alergice în rândul clienților
- Oja se usucă destul de repede, la doar câteva minute sub lampa UV

Datorita acestor calitati, oja- gel este foarte populară în întreaga lume. Singurul dezavantaj al acestui tip de oja este costul destul de ridicat. Prețul său este justificat prin utilizarea în producere a materialelor de înaltă calitate, care nu dăunează placii unghiei. Meșterii noștri sunt gata să facă acoperire de înaltă calitate cu oja-gel (Shellac) în condiții foarte avantajoase. În funcție de preferințele dumneavoastră suntem gata să facem un design stilat.
Pe site-ul nostru este o sistemă simplă de înregistrare online. Se poate alege ora și ziua convenabilă.

Pentru ce este nevoie de corecția unghiilor

Mîinile frumoase și bine îngrijite este o parte integranlă a stilului de viață al femeii moderne. De aceea, fiecare femeie se străduie să facă o manichiură de înaltă calitate. Corecție este necesar mai ales pentru unghii cu gel. Când lungimea crește cu 2-3 mm este necesar de a vizita un salon de unghii. Acest lucru va ajuta la menținerea unghiilor frumoase și îngrijite. Principalele motive pentru efectuarea corecție unghiilor:

corecția unghii
corecția unghiilor

- Creșterea propriilor unghii.La unele femei unghiile cresc destul de repede, ceea ce poate duce la fisurarea materialului artificial.
- Lovirea plăcii unghiei cauzează fisurarea severă a gelui care arata foarte neîngrijit.
- Exfolierea gelului.Pot apărea structuri albe dense ce sunt vizibile la 1 - 1,5 mm. În cazul în care la client detașarea materialului artificial se produce rapid, atunci persoana poate fi diagnosticată cu insuficiență de vitamine sau diferite boli a plăcii unghiei.
În fiecare dintre aceste cazuri, este necesar să se efectueze corecția unghiilor. Acesta va reda unghiilor tale un aspect atractiv, le va face mai puternice și mai sănătose.

Noi propunem să faceți corecția unghiilor de înaltă calitate. Principalele avantaje ale salonului nostru sunt următoarele aspecte: - Meșteri profesioniști
- Echipamente și materiale de calitate
- Prețuri accesibile
În cazul în care doriți să vă înregistrați pentru corecția unghiilor în Chișinău sau să aflați alte detalii ne puteti contacta telefonic.

Îngrijirea unghiilor

îngrijirea unghiilor

Acum,a face o manichiura sau pedichiura - nu e nici o problema, aproape fiecare femeie utilizează servicile meștelor profesioniști. Dar, în afară de aceste proceduri, există proceduri speciale, care ajuta eficient în îngrijirea mâinilor și plăcilor de unghii.

Procedurile speciale includ următoarele:

- Parafina
- Utilizarea de creme și alte subtilități de îngrijire la domiciliu
- Ingrijirea adecvata a cuticulelor
- Utilizarea vitaminelor pentru sanătatea unghiilor
Fiecare dintre aceste aspecte joacă un rol important pentru ingrijirea mâinelor și unghiilor. Deci,se merită atentie la fiecare procedură.

Parafina

Parafina are calități excelente, care fac pielea incredibil de moale și frumoasă. Dacă aveți fisuri, parafina este cel mai bun mod de a rezolva problema. Parafina este recomandată pentru a efectua o dată pe lună și numai în salon specializat. Parafina are multe aspecte care le cunoaște doar un mester profesionist.

Cum alegem o cremă pentru îngrijirea la domiciliu

În fiecare zi, pielea este expusă la o varietate de factori. Prin urmare, este necesar să hidratăm și hrănim mâinile și unghiile. Selectați mijloacele necesare în funcție de starea și calitatea pielii. De exemplu, majoritatea femeilor au nevoie de hidratare intensă. Este mai bine ca compoziția produsului cosmetic să fie naturală, acest lucru va contribui la atingerea rezultatului dorit.

Îngrijirea cuticulei la domiciliu

Pentru a extinde frumusețea manichiurei, va ajuta îngrijirea la domiciliu. Cuticula va crește mult mai lent dacă începeți hidratarea în mod regulat. Sunt uleiuri speciale, care inmoaie perfect.

Vitamine pentru sănătatea unghiilor

Om frumos - este o persoană sănătoasă. Condiția unghiilor depinde de alimentarea corectă. Cele mai multe dintre proprietarii de unghii uscate si fragile - sunt iubitorii de diete sărace în calorii. Lipsa de acizi grași esențiali în dietă cauzează apsența de luciu a unghiei. Încercați să utilizați mai multe fructe și legume, de asemenea se merită să cumpărați un complex de multivitamine de calitate.

Aspectele suplimentare în alegerea produselor de îngrijire a unghiilor

O atenție deosebită trebuie să acordați mijloacelor pentru îndepărtarea ojei. De asemenea, amintim că îndepărtarea ojei gel ar trebui să fie încredințată profesioniștilor. În caz contrar, riscați să cauzați unghiei daune ireparabile. În ceea ce privește mijloacele pentru îndepărtarea ojei, este mai bine să cumpărați soluții fără acetonă, cu adaos de vitamine utile.

Îngrijirea unghiilor ‒ este un aspect important al atractivității și sănătății unghiei. În salonul nostru vă puteți consulta cu profesioniști cu experiență privind alegerea varietății de mijloace, ce se potrivesc în funcție de caracteristicile individuale ale pielii mâinilor și a unghiilor.