L-S: 9.00 - 20.00 | (+373) 67-417-868

Istoria

Manichiura și pedichiura este obligatorie pentru fiecare femeie. Serviciile de calitate superioară vă permite să facă unghiile nu numai frumoase, dar și sănătoase. Salonul Beautiful Nail-Art va propune de a beneficia cu adevărat de servicii calitative.Noi folosim doar materiale de înaltă calitate și tehnologii pentru aplicarea lor. Acum de a beneficia de manichiură și pedichiură în Chișinău poate fiecare reprezentantă a sexului frumos. Avantajele salonului nostru sunt următoarele:

  • Professionalizm. Meșterii au calificările corespunzătoare, care vă permite să efectuați diverse proceduri la cel mai înalt nivel profesional.
  • Garanția calitații. Specialiștii au experiență în domeniul manichiură și pedichiură, astfel acestea corespund celor mai recente tendințe și standarde de calitate.
  • Utilizarea numai echipamentelor moderne și materialelor de înaltă calitate. Gelurile ieftine pot conține substanțe care afectează în mod negativ starea unghiei. Noi folosim numai produse verificate în timp și calitative.
  • 100% Sterilitate.Instrumentele sunt sterilizare în mai multe etape. Puteți fi siguri de siguranta procedurii. Noi acordăm atenție fiecărui client, așa că veți obține nu numai o manichiură perfectă, dar si unghii ingrijite.
  • Prețuri accesibile.Am instalat cele mai democratice costuri, astfel încât fiecare fată ar putea face o manichiură sau pedichiură la Chișinău.
  • Comoditatea programării.Pesoanele pot alege timpul și data convenabilă pentru procedură.

Datorită avantajelor de mai sus, avem o bază de clienți fideli. În plus, ei ne recomandă prietenilor lor, rudelor și cunoștințelor. Va asteptam cu drag pentru a beneficia de urmatoarele servicii: Acoperirea unghiilor naturale cu gel-lac, corectie, manichiură clasică,pedichiură. Dacă doriți mai multe informații cu privire la servicii, puteți contacta numărul de telefon afișat pe site.

Recenzii